Att använda en kostnadseffektiv SMS-tjänst för att nå dina kunder är en investering du med stor sannolikhet inte kommer att ångra. Det är genom smart kommunikation med företagets kunder möjligt att driva engagemang och få tillväxt. Testa redan idag för att ta del av effekterna SMS-marknadsföring kan ge.

Genom att skicka sms till företagets alla befintliga och potentiella kunder kan du snabbt nå dem med det budskap eller erbjudande som du vill sprida. Att skicka riktade mobilkampanjer kan ge en ökad försäljning och i sin tur bättre lönsamhet för verksamheten. Ett tips är att skicka sms med Rules tjänst för att enkelt kunna skapa, skicka och följa upp sms:en. Tjänsten är väldigt kostnadseffektiv och det är både små och stora företag som använder den för att kunna nå sina kunder så snabbt som möjligt. Den går även att använda till olika sorters erbjudanden som att ge specialpriser eller lyfta en produkt eller tjänst. Det är möjligt att distribuera utskick till alla dina mottagare världen över.

“Här har Åby en marknadsföring att göra!” Läs mer här om superloppet som behöver marknadsföras.

Kombinera olika marknadsföringsmetoder för bäst resultat

För att ta marknadsföringen till nästa nivå är det fördelaktigt att komplettera SMS-marknadsföringen med annan digital marknadsföring som exempelvis nyhetsbrev och inlägg i sociala medier. Det kan även ge god effekt att marknadsföra via traditionella medier som tv och radio. Oavsett marknadsföringskanal är det dock viktigt att det inte finns några brister i marknadsföringen. När det finns en tydlig plan och rätt kanaler används kan goda resultat nås. Glöm inte att göra uppföljningar på den marknadsföringen som genomförs.