Idag används en smartphone till så mycket mer än enbart röstsamtal och det finns i den nedladdningsbara appar för allt från musik och ljudböcker till meditation. På grund av detta har även efterfrågan av ett par hörlurar med exceptionellt ljud ökat lavinartat.

Vi lever i en teknologisk explosion utan dess like och dagens version av smartphones och telefoner används till så mycket mer än enbart röstsamtal eller textmeddelanden. Det är lätt att glömma men många appar du kan hitta via exempelvis App Store alternativt Google Play kopplar samman funktion med ljud. Detta har varit en positiv nyhet för svenska hörlurstillverkare som sett en ökad efterfrågan på senare tid.

Hitta rätt hörlurar med Phonelife

Idag använder omkring 9 av 10 svenskar någon form av en smartphone. Med detta kommer ett ständigt bruk av appar som kräver hörlurar för full effekt. Allt från Spotify och Youtube till appar för podcasts och ljudböcker förlitar sig alltmer på aviga telefonanvändare.

Därför har Phonelife ett brett utbud av hörlurar utvecklat med telefonen i åtanke. I urvalet hittar du exempelvis prisvärda, stilrena alternativ som Earbud Basic Hybrid Black för under hundralappen, perfekt för dig som letar efter ett par smidiga och diskreta hörlurar för vardagsbruk.

För dig som letar efter perfekt ljud för att lyssna på musik finns massvis med lysande alternativ. Exempelvis kommer True Wireless-hörlurarna DeFunc True Go Mini med grymt ljud och justerbar passform. Många True Wireless-lurar kommer dessutom med imponerande batteritid på upp till 14 timmar samt upp till 10 meter trådlös räckvidd och inbyggd mikrofon för röstsamtal.

Rätt ljud för rätt tillfälle

Så vad ska du tänka på när det är dags att investera i ett par hörlurar? Detta beror främst på vad du ska använda hörlurarna till. Letar du efter alternativ för gymmet bör du se efter lurar som utesluter ljud samt förstärker basfrekvenser då träningsmiljö ofta kommer med påfrestande ljud som klingande vikter eller musik från närliggande träningspass.

Du som vill ha en autentisk ljudbild bör se över hörlurar med en neutral frekvensvidd. Detta är utmärkt för dig som vill höra musiken precis som favoritartisten tänkt att ljudbilden ska förmedlas.

Du som reser mycket eller jobbar i bullrig miljö bör se efter lurar som ger en mer diskant ljudbild. Vad du än ser efter, kan du vara säker på att du hittar hörlurar för alla ändamål hos Phonelife.